Cryptocurrency - het nieuwe geld


Hoewel cryptocurrency al een decennium bestaat, zijn de markten van onder andere Bitcoin, Ethereum, Monero en Ripple volop in ontwikkeling. De blockchain, de technologie achter alle cryptomunten, staat pas in zijn kinderschoenen. Toch hebben meer dan een half miljoen mensen in Nederland alleen al een of meerdere crypto-wallets. Wereldwijd zijn de getallen nog indrukwekkender: al meer dan een jaar ligt de totale markt-kapitalisatie boven de 200 miljard euro.

Vandaag de dag kan in principe al alles met crypto worden gekocht: van een simpele pizza tot een luxe wagen of een huis!

De komende jaren zullen we steeds meer horen van deze technologie, en wordt de blockchain meer en meer in gebruik genomen. Producten die erbij horen zijn track&trace-services, maar ook bijvoorbeeld het concertkaartje, dat, om vervalsing en zwarte handel uit te sluiten, via de blockchain wordt verkocht.

De koersfluctuaties van vele cryptomunten, Bitcoin met het grootste marktaandeel voorop, is onderwerp van veel gesprekken in de wandelgangen. Maar ook in de mainstream media wordt er genoeg aandacht aan besteed.

Bore.nl heeft in een van de koudste landen van Europa een aantal cryptominers staan: zware computers die cryptomunten delven. Een aantal plekken in deze gekoelde serverruimte is nog beschikbaar. De serverruimte draait volledig op groene stroom. Serieuze investeerders die zaken willen doen, worden vriendelijk verzocht contact opnemen. 

Daarnaast is Bore.nl diverse blockchain-applicaties aan het ontwikkelen, en de onbeperkte mogelijkheden hierin aan het onderzoeken. Wij zoeken hiervoor nog een blockchain-expert met programmeervingers. Kijk onder contact > vacatures wat wij bieden en vragen.

Bovendien heeft Bore.nl intelligente tools ontwikkeld die geautomatiseerd of gestuurd op de cryptobeurzen kunnen handelen. Met behulp van deze tools kunnen rendementen worden gehaald die, ook bij de sterke volatiliteit die cryptocurrency als eigenschap heeft, hoger zijn dan bij handmatige order-plaatsing.

Bovenstaande in acht genomen, kan het natuurlijk niet anders dan dat Bore.nl zelf ook cryptocurrency als betaalmiddel accepteert.