Het is bijna cliché...


Voor elke webapplicatie geldt nog steeds het aloude adagium: meten is weten.

Het Bore Framework verzorgt de basisrapporten: hoeveel bezoekers, wanneer, op welke tijd, de demografie, gebruikte systemen en software, bezochte pagina's, meest bezochte pagina's, pagina's van binnenkomst en exit, referrers en terugkerende bezoekers.

Deze statistieken zijn te filteren op uren, dagen, weken, maanden en jaren, om een volledig overzicht te geven binnen en bepaalde tijdspanne.

Met de geavanceerde rapporten kunnen, ook binnen een gekozen tijdspanne, vragen worden beantwoord als: welke zoekmachines zijn er gebruikt? Wat waren de zoektermen die gebruikt zijn? Hoeveel pagina's bekijkt een gemiddelde bezoeker? Welk pad wordt er door de site bewandeld?

Dit soort statistieken kunnen per gebruiker, maar ook per groep worden bekeken, zodat er geëxperimenteerd kan worden met de indeling van de site, om te meten of dit een betere user experience oplevert.

Het Bore Framework heeft een heatmap-module. Deze tool laat via een warmtekaart niet alleen exact zien waar gebruikers op klikken, maar ook waar ze met hun muis overheen glijden, maar juist niet aanklikken.
Voor gebruikers van mobiele apparaten is te zien hoever ze scrollen, en hoelang ze per (deel)pagina blijven lezen op de website.

Integratie met diverse analytische tools, waaronder Google Analytics, is mogelijk.