• Webdevelopment


  content
  content management system

  responsive
  responsive

  snel
  snel


  »

  social
  social media

  gis
  geographic information system

  rss
  rss


  «
  »

  seo
  seo

  statistieken
  stats

  heatmaps
  heatmaps


  «

Wij bouwen uw volgende website!


Webdevelopment begint bij een website, die op alle apparaten en met alle schermgroottes perfect navigeerbaar is. En bovendien de volledige verscheidenheid aan software ondersteund.

Dat is de standaard van het Bore Framework: een per onderdeel uitbreidbaar content management systeem, dat stabiel, eenvoudig te bedienen en zeer snel is. Met onder andere de kalender-module, rangen en standen verwerking, en rechtenstructuur, wordt het Bore Framework vaak geïmplementeerd voor clubs en verenigingen. Maar ook voor horeca-gelegenheden is het specifiek geschikt. Vraag naar een demo!

Naast ons eigen Bore Framework, werken wij verscheidene andere frameworks zoals Laravel / Symfony, Magento, Phalcon, Cake en Zend. Heeft u ervaring met deze frameworks of andere? Informeer naar de mogelijkheden!

Uiteraard is alle code geprogrammeerd in PHP7, object-georiënteerd en voldoet het aan de PSR2 coding standaarden, zodat het ook voor andere partijen eenvoudig te lezen is.

Daarna volgen de uitgebreide statistieken, komen er apps bij kijken, wil een gebruiker een zo actief mogelijk benaderd worden, maar met respect en sympathie. Het Bore Framework maakt het mogelijk om content aan te passen op door u aangemaakte gebruikersgroepen. Een diepere functie van 'content management'.

Binnen alle webapplicaties die Bore.nl ontwikkelt, dus ook binnen het Bore Framework, zitten de meetinstrumenten die nodig zijn om de bezoekers, gebruikers en (potentiële) klanten zowel live als achteraf te volgen. Daarbij wordt de Wet AVG continu gerespecteerd: geen persoonlijke gegevens worden opgeslagen, behalve als de gebruiker daar specifiek toestemming voor heeft gegeven. Lees onder Statistics meer hierover.

Met volledige integratie van de gebruikelijke social media, koppelingen met websites die agenda-overzichten aanbieden via xml, mogelijkheden tot het aanpassen van de content gebaseerd op de lokatie van de bezoekers, en nog veel meer.

Het mag bijna vanzelfsprekend zijn dat zoekmachine-optimalisatie (meestal searchengine-optimalisation, of seo genoemd) standaard wordt toegepast bij het ontwikkelen van een website. Daarmee samen krijgt de eigenaar van de nieuwe website tips en trucs om de website nog hoger in de zoekmachines te laten verschijnen.

Apps zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het technologische landschap, en Bore.nl heeft specialisten in huis die hier buitengewoon bedreven in zijn.

Uitdagend vinden wij producten als database-gestuurde management systemen, GIS-applicaties en social-media-tools. Wij hebben hier aantoonbaar en succesvol ervaring in. Informeer naar de mogelijkheden.

Als uw website aan verbetering of vernieuwing toe is, kan Bore.nl daar meestal bij helpen. Tevens schuwen wij de meeste standaard oplossingen niet. Is het thema van uw WordPress-site niet mobielvriendelijk? Wij passen 'm aan. Lukt de Joomla-installatie niet? Neem contact op.