Experience


Om inzichtelijk te maken hoe gebruikers zich op een website gedragen, kan een rapport worden gegenereerd dat het pad toont, dat bewandeld wordt op de pagina's binnen de website.

Stel, de bezoeker komt binnen op de homepage en klikt vervolgens naar drie verschillende pagina's, op drie verschillende dieptes, om daarna terug te keren op de homepage en toch maar een zoekterm in te typen. Afhankelijk van de zoekterm, die binnen het pad ook wordt opgeslagen voor specifiek deze bezoeker, kan worden bepaald of de bezoeker in eerste instantie wel of niet heeft gevonden wat hij zocht.

De rapporten kunnen worden gegenereerd voor een bepaalde tijdzone, en zowel individueel als per groep worden bekeken. Het aantal bezochte pagina's wordt in procenten weergegeven, zodat het meteen duidelijk wordt waardoor bezoekers zich aangetrokken voelen op de site.

De Heatmaps-module van het Bore Framework slaat geen persoonlijke gegevens op, behalve als daar expliciet toestemming voor is gegeven, zodat uw bedrijf geen zorgen over de Wet AVG heeft.